Stroom

AS Technology - DJ Booth

4 ton materiaal en 350 000 watt stroom voor 20 jaar BEA Awards

Een organisator wil natuurlijk dat zijn evenement of beurs verloopt zoals gepland. Een goede stroomvoorziening- en verdeling is daarbij van essentieel belang. AS Technology is al 20 jaar de partner van de BEA Awards die ervoor zorgt dat de organisatie op beide oren slaapt. Dit bewees men onlangs nog maar eens tijdens de 20ste editie van de BEA Awards.

Stroom wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, maar wanneer het er niet is heeft iedereen het onmiddellijk door. Een bezoeker vormt dan snel zijn oordeel over de organisatie. Wanneer er tijdens jouw evenement een groot vermogen nodig is, moet je hier dus best goed over nadenken. AS Technology bied je hierbij de nodige ondersteuning, en helpt je om te bepalen wat er precies nodig is om op een veilige manier aan de verwachte stroombehoeften te voldoen. Bovendien beschikt men over een ruim gamma van professionele distributiedozen, kabels, adapters, etc. AS Technology kan ook rekenen op de juiste mensen die beschikken over een BA4- of BA5-certificaat.

Tijdens de voorbije BEA Awards in ICC Gent, moesten 10 verschillende cateraars gelijktijdig kunnen werken in hun eigen veldkeuken. “Wanneer zoveel fornuizen, steamers en ovens gelijktijdig moeten werken, vraagt dit natuurlijk om een enorme stroomcapaciteit”, aldus Juul Van Gils van AS Technology.

“Voor deze editie van de BEA en de BEA Catering Awards hebben we, op basis van de ingediende materiaallijsten, 350 000 watt voorzien. De verdeling hiervan gebeurt via verdelers en koperen kabels, wat maakt dat we hier toch zo’n 4 ton aan materiaal hebben moeten inzetten.”

Lees hier de getuigenis van Jeroen Van De Velde, van Bevas, i.v.m. de BEA Catering Awards.

Of wens je een offerte op maat? Neem dan contact op via de website.

Meer info nodig?

Bezorg je gegevens en we bellen je terug.

[formidable id=10]