Ledskin nu te huur bij AS Technology

AS Technology is jóuw partner voor verhuur van het revolutionaire LEDskin ®

Volgens ons is LEDskin ® het product van de toekomst om jouw beursstand te laten opvallen. Wat zijn dan juist jouw voordelen?

oneindig veel mogelijkheden in het ontwerp van je stand;

belangrijke tijdswinst in de opbouw;

significante plaatsbesparing in je vierkante meters;

meer rendement uit je beursstand doordat je meer vierkante meter nuttige gebruikt én meer bezoek op je stand trekt.

beMatrix strives to provide the best possible service. We have chosen to work with a few partners for specific services. These partners have been carefully selected based on a number of important criteria and are audited annually. This way, we build up a long-term relationship that is a win-win for both parties.

rent ledskin led wall as technology

Een echte hotspot

LEDskin ® maakt van je beursstand een echte hotspot, vol animatie, beweging en beleving.
Vanaf nu kan je in een handomdraai LED cabinets en kaders met elkaar verbinden tot een indrukwekkende videowall. Deze LEDoplossing creëert nieuwe kansen en geeft extra waarde aan zowel modulaire systemen als de LED-markt.
De innovatie ligt in het feit dat deze nieuwe videotegel is geënt op beMatrix DNA. LEDskin ® is eveneens 62mm dik en daardoor naadloos én makkelijk te monteren in een nieuwe of bestaande beursstanden.

Naadloos afgewerkt

Met behulp van panelen of textiel creëer je bovendien een naadloos afgewerkte achterkant. Je kan ook de zijkanten perfect afwerken met de bestaande coverprofielen. De LEDtegels worden automatisch uitgelijnd met elkaar. De line-up van de LEDskin ® cabinets is grenzeloos. Een een mozaïek, strips, of eender welk andere creatief ritme is geen enkel probleem. De revolutionaire oplossing wordt aangedreven door het kwalitatieve Novastar high end systeem.

ledskin huren te huur bematrix

AS Technology, uw ideale LEDskin ® partner

beMatrix, met hoofdkantoor in Roeselare, is designer en producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden.
beMatrix ziet in AS Technology zijn ideale partner om LEDskin ® te huur aan te bieden. Ben jij als standhouder of standenbouwer op zoek naar een magnifieke LEDoplossing voor je beursstand? Dan kan je bij AS Technology aankloppen, mét de goedkeuring van beMatrix.

Reddot Award winnaar

LEDskin ®, door beMatrix, werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2017.
De innovatieve kracht van de LEDskin ® maakte een grote indruk op de 40-koppige jury van deskundigen, die zich boog over 5.500 inzendingen uit 54 verschillende landen. Enkel de allerbeste designs waren in staat om het enthousiasme van de jury te winnen en omwille van het kwalitatief hoogwaardige ontwerp werd de LEDskin ® met een Red Dot Award bekroond. De prijsuitreiking van dit gerenommeerde kwaliteitslabel vond plaats op 3 juli 2017 in het Opera House in Essen. Na de prijsuitreiking wordt de LEDskin ® een jaar lang tentoongesteld in het Red Dot Design Museum. Naast de award mag beMatrix zich ook het “Red Dot-label” toemeten en zal die met de LEDskin ® verschijnen in het Red Dot jaarboek. De winnende producten worden tevens voor vijf weken tentoongesteld in het kader van “Design on Stage” in het Red Dot Design Museum in Essen.

red dot award ledskin rent as technology

Downloads

Download pricelist sales
Download leaflet

Op 13 september 2017 kwamen de eerste LEDskins ® toe in ons magazijn.