Bevas

Jeroen Van de Velde, van het organiserende agentschap BEVAS Events, vertelt over onze samenwerking. “Al jarenlang is AS Technology een partner van de BEA awards. Ook voor de twintigste editie, die begin mei in ICC Gent werd georganiseerd, leverde het team van AS Technology opnieuw mooi werk.”

De betrouwbare partner voor de BEA Awards

Voor de 20ste editie had BEVAS Events een groot evenement voorzien dat ICC Gent bijna volledig inpalmde. “AS Technology heeft ons bij dit evenement ondersteund voor de cateringstanden in het Arteveldeforum, maar ook voor het diner in Pedro de Gantezaal”, aldus Jeroen Van de Velde. “Telkens zorgden zij voor trussing, het licht en het geluid. Alles tezamen was dit toch wel een zeer omvangrijke opdracht.”

De voorbije jaren hebben BEVAS Events en AS Technology in het kader van de BEA Awards een mooie vertrouwensband opgebouwd. “Wij werken al drie jaar samen met AS Technology aan de BEA Awards, en we kunnen daar jaar na jaar zeer positief op terugblikken. Zij stellen zich zeer flexibel op en ze begrijpen zeer goed dat er al eens een timing kan wijzigen en dat er al eens geschoven moet worden. Het is een partner die kort op de bal speelt en ook het e-mailverkeer zeer goed opvolgt.”

Maar naast goede afspraken is natuurlijk ook de kwaliteit van het geleverde werk zeer belangrijk. “De plannen die AS Technology maakt zijn altijd zeer overzichtelijk, zodat we een goed beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat. Daarnaast kunnen we op het terrein ook rekenen op sterke profielen, die voor alles wel een oplossing hebben. Als ik het moet samenvatten in enkele woorden, omschrijf ik AS Technology als flexibel, toegankelijk en down-to-earth”, zo besluit Jeroen Van de Velde.

Ask your questions about Bevas