AS Technology helpt RES

AS Technology helpt RES bij een geslaagde twintigste verjaardag

Eind oktober vierde het coöperatieve netwerk van ondernemers RES in Leuven zijn twintigste verjaardag. Deze viering moest een dubbel evenement worden: eerst was er een tweedaagse beurs met 150 standhouders, en aansluitend een gala-avond voor 500 gasten. Voor de audiovisuele en technische ondersteuning van dit project kon RES rekenen op het materiaal, de kennis en de ervaring van AS Technology. Walther Smets, directeur van RES, blikt tevreden terug op de samenwerking.

RES is een netwerk dat lokale handelaars en ondernemers probeert te ondersteunen. “Dit doen we door hen met elkaar zaken te laten doen”, zegt Walther Smets. “Hiervoor circuleert er binnen het netwerk een eigen munt, de RES. Wanneer je deze aanvaardt, engageer je je om binnen het netwerk te kopen, maar anderzijds krijg je op die manier zelf ook nieuwe klanten. Onze ervaring leert dat dit op jaarbasis tussen 3 en 5% extra klanten oplevert, afhankelijk van de sector. In Vlaanderen zijn er nu zo’n 5.000 handelaars aangesloten en het netwerk groeit bijzonder snel.”

Dubbel event

Ter gelegenheid van zijn twintigjarig bestaan organiseerde RES een tweeledig evenement. “Enerzijds was er een beurs waar we concreet wilden laten zien wat RES precies is, met een A tot Z selectie van onze leden – van bakkers en restaurants tot advocaten en immokantoren – als standhouders. Tijdens twee dagen beurs mochten we 150 standhouders en honderden bezoekers verwelkomen. Anderzijds was er een gala-avond met een awarduitreiking voor handelaars die al lang en positief met ons samenwerken.”

Vertrouwen

Voor het technische luik van de organisatie kwam RES terecht bij AS Technology. “AS Technology is al twintig jaar aangesloten bij RES. Wij kennen elkaar dus al lang, en in de loop der jaren hebben we ook al een paar keer beroep op hen gedaan, maar dan voor kleinere projecten. Het vertrouwen was er dus helemaal. Voor dit evenement hebben ze bijna de volledige technische organisatie op zich genomen, gaande van de standenbouw, het podium, verlichting, de audiovisuele effecten, tot en met de technische regie van de show.”

AS Technology in de bloemetjes

Na bijna een jaar voorbereiding kon RES eind oktober genieten van een geslaagd verjaardagsfeest. “Op de dag van ons event schrok ik hoeveel materiaal en hoeveel mensen AS Technologie had ingezet. Aan alles was gedacht. AS Technology beschikt over vakkennis, ervaring, materiaal en de juiste mensen. Ze hebben bovendien een indrukwekkende prestatie geleverd om alles op bijzonder korte tijd op te bouwen.  Het resultaat was dan ook magnifiek. We waren zelfs zo tevreden dat we tijdens het gala nog een extra award hebben voorzien voor AS Technology”, zo besluit Walther Smets.

Maak kennis met AS Technology tijdens de vakbeurs Event & Communication Days, op 19 en 20 april 2017 in ICC Ghent – www.ecdays.be .

 

 

Ask your questions about AS Technology helpt RES