In-house salon

AS Technology - In-house salon

Hoe begin je aan je eigen in-house salon?

Steeds meer bedrijven laten de grote vakbeurzen links liggen en kiezen voor een meer persoonlijk in-house salon. AS Technology is jouw partner om dit soort initiatieven van A tot Z te begeleiden.

Grote vakbeurzen laten niet altijd toe om je boodschap goed over te brengen. Voor een meer persoonlijk initiatief zijn de kennis hoe je zo’n beurs moet organiseren en hoe je hierover moet communiceren noodzakelijk. Dit soort ‘minibeurzen’ zijn een specialiteit van AS Technology.

Tijdens de voorbije BEA Catering Awards in ICC Gent zorgde AS Technology bijvoorbeeld voor de structuren, de doeken en de technische ondersteuning van de standen van de verschillende cateraars. Zo kregen ze elk een proper afgewerkte ruimte ter beschikking, die ze vervolgens naar eigen voorkeur en stijl konden inrichten. Deze manier van werken kreeg de naam Conceptline mee.

AS Technology heeft al heel wat standenbouwers en beursorganisatoren als klant. Met 25 jaar ervaring in dit segment weten we hoe je een beurs opbouwt. Naast structuren en technische ondersteuning beschikken we ook over gespecialiseerde software die het administratieve werk van een beurs verlicht. Zo wordt je persoonlijke in-house beurs zeker een succes.

Vervolledig dit formulier en we bellen je terug

[formidable id=10]