Dj-booth

DJ Booth by AS Technology with LEDskin

De coolste DJ-booth ooit op de afterparty van de BEA Awards

De LEDskin-videotegel is een product dat jouw beursstand of andere structuur tot leven brengt met gepersonaliseerde videocontent. Tijdens de voorbije BEA Awards in ICC Gent werd LEDskin getoond in de vorm van een DJ-booth die AS Technology had gebouwd voor de afterparty.

LEDskin zorgt voor een naadloze integratie van video in het beMatrix modulaire standenbouwsysteem, al jarenlang een referentie binnen de beurswereld. AS Technology is in ons land één van de strategische partners voor de verhuur en ondersteuning van dit innovatieve product. De LEDskin-tegels, die 496 x 496 mm groot en 62 mm dik zijn, kunnen gecombineerd worden tot een klassieke, rechthoekige videowall, maar daarnaast zijn er ook creatieve en meer eigenzinnige opstellingen mogelijk.

DJ Booth by AS Technology with LEDskin at BEA Awards 2018

Bij het BEA-event in ICC Gent werd LEDskin gebruikt om de DJ-booth voor de afterparty tot leven te brengen. “We hebben hier 24 videotegels voorzien, goed voor in totaal 6 m² video”, zo vertelt Juul Van Gils van AS Technology. “Hierop werden allerhande graphics getoond, om de muziek van een visuele component te voorzien. Deze DJ-booth is bij ons als pakket verkrijgbaar. Máár in de eerste plaats willen we hiermee de mogelijkheden van LEDskin tonen. Dit is slechts één van de vele toepassingen. We staan beursorganisatoren bij met de nodige technische knowhow voor een perfecte LEDskin-integratie. Eventueel adviseren we ook i.v.m. de videocontent.”

Hier ontdek je alles over LEDskin videotegels bij AS Technology.

Download: BEA AWARDS 2018 – ICC GHENT – VIDEO DJ BOOTH (PDF – 1,2 MB)

DJ Booth by AS Technology with LEDskin at BEA Awards 2018

Óf wil je ook zo’n coole DJ booth op jouw volgend event? Neem dan contact op via het onderstaand formulier.

Meer info nodig?

Bezorg je gegevens en we bellen je terug.

[formidable id=10]